Apa
Între 28 februarie -  13 martie 2018, în Piața Sfatului din Brașov, a avut loc a doua expoziție de fotografie Forona, organizată în cadrul Alpin Film Festival, cu sprijinul Nikon România. Expoziția a spus povestea apei, imaginată de 14 fotografi de natură. Lichidul ce stă la baza vieții este prezentat în cadrul expoziției în toate formele lui, de la mări și oceane la râuri și cascade, de la delicați fulgi de nea și până la puternici ghețari, expozanții oferind și o incursiune în lumea viețuitoarelor care depind de zonele umede ale planetei. Vă propunem o călătorie pe cinci continente, în încercarea de a înțelege importanța apei și valoarea incontestabilă pe care acest lichid uimitor o are în susținerea vieții.
Fotografii care au expus sunt: Alexandru Preoteasa, Simon Bela Attila, Costas Dumitrescu, Dorin Bofan, Dan Dinu, Florentina Tîlvîc, Helmut Ignat, Horia Bogdan, Remus Munteanu, Șerban Sîmbotelecan, Theodor Alexandru Dinulescu, Vlad Popescu, Zoltán Nagy și Zsolt Andras Szabo.
Expoziția a fost constituită din 40 de imagini de mari dimensiuni (100x70 cm), montate pe panouri speciale, iluminate noaptea.
Organizator: Alpin Film Festival și Forona. Sponsor: Nikon. Parteneri: Primăria Brașov, Muzeul Județean de Istorie Brașov și Agenția Metropolitană Brașov. 

Alte expoziții

Sus